Aafke Stegeman

06-30033237

doulaaafke@deecholeeuwarden

www.deecholeeuwarden.nl

 

Wat heb je, als je Doula Aafke “in huis haalt”?! Je ontmoet een 34 jarige vrouw, die echtgenoot en moeder van 3 kinderen is. Spontaan, gevoelig en zorgzaam zijn belangrijke kenmerken van mij. Met mij kun je vaak een eind wegdromen en de diepte in gaan. Ik heb mijn doula-opleiding in Utrecht gevolgd en deze in 2017 afgerond. Vanaf 2015 ben ik ook in het bezit van mijn HBO diploma theologie. Ik heb een christelijke achtergrond en een brede interesse voor zingeving en allerlei mogelijke levensvragen.

Als Doula ondersteun ik het proces van zwangerschap en geboorte waar jij bij betrokken bent! Ik richt mij op de mentale steun rondom de bevalling.  Ik neem je mee in de keuzes jij kan maken en we gaan op zoek naar manieren die jou en jouw partner helpen om te ontspannen o.a. tijdens de weeën.

Als praktijknaam draag ik – de echo- de echo wil dat elk geluid telt.  Dat ouder en kind tot hun recht komen in het proces van zwangerschap en geboorte. Dit is mogelijk door elke nieuwe en unieke situatie met aandacht te beluisteren en in beeld te brengen. Als Doula hoop ik met de echo steun te geven aan aanstaande ouders en zorgverleners om een afgestemde geboorte te beleven.

 

Samen gaan voor niets minder dan een – happy birthday-!

 

TERUG NAAR OVERZICHT