Amy Berentsen

06-53665054

info@mammainstinct.nl

www.mammainstinct.nl

 

Mijn naam is Amy en ik ben werkzaam als Doula (in opleiding) in Haarlem en omgeving.

Een aantal jaar geleden werd ik geïntegreerd en gepassioneerd door de vele facetten van het vrouw-zijn: onze menstruatiecyclus, een zwangerschap, de geboorte en de transformatie die een vrouw hierin maakt, het moederschap en het voluit vrouw mogen zijn. Ik ontdekte mijn diepe verbintenis met de oude wijsheid rond geboorte en baren en mijn passie om zwangere vrouwen en hun partner bij te staan tijdens het geboorteproces.

De manier waarop een kindje ter wereld komt en de eerste dagen na de bevalling zijn ontzettend belangrijk voor een goede start van het ouderschap – en voor de baby – een liefdevolle en zachte overgang naar de wereld buiten de baarmoeder. Als doula is het mijn rol om je te begeleiden, voor te bereiden en te helpen tijdens deze indrukwekkende en speciale fase van jouw leven.

We werken samen aan een goed geïnformeerde, bewuste en positieve geboorte. Wat voor geboorte het ook zal zijn (thuis, in een geboortecentrum of in het ziekenhuis); het is mijn missie om je te helpen en te ondersteunen op welke manier je dat ook nodig hebt. Daarbij kan ik gebruik maken van ontspanningsoefeningen, massage, acupressuur, meditatie, Spinning Babies technieken, Rebozo technieken, voedingsadviezen en aromatherapie. Net waar jij behoefte aan hebt.

Ik ontmoet je graag voor een vrijblijvende kennismaking. Je bent van harte welkom om contact met mij op te nemen. Ook als je nog twijfels en vragen hebt.

Telefoonnummer: 06-53665054

E-mail: info@mammainstinct.nl

 

TERUG NAAR OVERZICHT