contact@elvirabroersma.nl
www.elvirabroersma.nl
T: 06 83 14 14 87

 

Elvira Broersma is een loyale warme nuchtere vrouw met een missie. Geboren en getogen in Friesland, de wereld over gereisd, zichzelf en de wereld iets beter leren kennen, het roer omgegooid, haar hart volgend en nu woonachtig in Amsterdam met haar kat.

Elvira is gek op de magie van het leven, mensen, dieren, de natuur, dingen creëren (met name in de keuken), wijn(bouw), buiten zwemmen, reizen & andere culturen en spiritualiteit. Vind weinig dingen een taboe en doet haar best zo veel mogelijk mensen bewuster te maken, ze te inspireren en motiveren om in hun kracht te staan, met name tijdens zwangerschap, bevalling en de tijd erna. Ook wel de eerste 1000 dagen van een kind genoemd, voor een kansrijke start van kind en gezin.

Dit doet ze als geboorte- en postpartum doula, holistisch coach & masseur, A-level babymassage docent & Trauma Therapeut  voor baby’s en kleine kinderen i.o.

Mensen helpen de verbinding tussen lichaam, ziel en geest te herstellen. Middels een holistische, intuïtieve & lichaamsgerichte werkwijze. Zodat jij meer rust & vertrouwen ervaart en in meer verbinding met jezelf, je omgeving en je (ongeboren) kind kan genieten van het leven.

 

Instagram

Linkedin

Pinterest