Floor Lugthart

06-29607358

info@doulafloor.nl

Ik ben Floor Lugthart-Ngugi, geboren in 1986, getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Ik ben werkzaam als Doula in Alkmaar en omgeving.

Als kind en tiener heb ik een heerlijke tijd gehad op de vrije school. Daarna een opleiding gevolgd tot Natuurvoedingskundige en Guasha therapeute en me veel bezig gehouden met zang en dans, stem en beweging. Naast mijn Doula werk ben ik op dit moment ook werkzaam als drogiste in een gezondheidswinkel.

Ik heb altijd een diepe verbintenis gevoeld met het ‘vrouw zijn’: onze cyclus, zwangerschap, geboorte, moeder worden en zijn, helemaal vrouw mogen zijn.

De  opleiding die ik volgde tot Doula voelde als thuis komen.

Als Doula  geef  ik je graag vertrouwen. Vertrouwen in je eigen kracht en wijsheid. Rust om te zijn met dat wat is, elk moment weer opnieuw in contact met jezelf, je kindje, je  gevoelens, je ademhaling, en je lichaam.

Jouw bevalling ( thuis, in het ziekenhuis of in een geboorte centrum), is een reis waarin ik je graag ondersteun, je omhels, je hand vast hou, je partner ondersteun of in stilte aanwezig ben bij jouw proces.

Ik kan gebruik maken van acupressuur, massage, spinningbabies technieken,  stenen, meditatie, stem en beweging. Net wat jou aanspreekt en waar jij je in het moment prettig bij voelt.

Ik ontmoet je graag voor een vrijblijvende kennismaking!

Ik maak geen gebruik van een website of facebook pagina. Voor het maken van een afspraak of verdere informatie ben je welkom om mij te bellen of een mailtje te sturen.

 

TERUG NAAR OVERZICHT