Jacqueline van Schagen

06-12451905

info@geboortehulp.nl

www.geboortehulp.nl

Mijn naam is Jacqueline van Schagen en samen met Lex heb ik drie heerlijke kinderen. Terwijl ik zoekende was naar dat woord wat alles omvat wat ik doe en wat ik wil uitdragen kwam ik uit bij “geboortehulp”, Puur en Hollands, dat past bij mij. Als geboortehulp bied ik een breed pakket aan diensten, maar hier meer over mij als doula.
In 2012 ben ik afgestuurd aan de Nederlandse doula opleiding in Utrecht. Na het behalen van dat diploma ben ik niet gaan afwachten, nee als doula moet je blijven ontwikkelen. Ieder jaar volg ik diverse trainingen en/of workshops om op die manier up to date en gecertificeerd te blijven. Zo heb ik o.a. de workshop Spinning Baby gevolgd en heb ik vanuit alle ervaringen als doula de zwangerschapscursus Cursus Bevallen ontwikkeld. Ik werk altijd fijn samen met de medische begeleiding rondom de bevalling en vergeet de partner zeker niet.
Doula zijn is een passie, en deze passie zit bij mij in het bloed. Als doula zal ik er helemaal zijn voor jullie. Mij als doula laat zich het beste in deze woorden beschrijven; hulpvaardig, meelevend, eerlijk en sprankelend. Het is belangrijk dat we van beide kanten een klik hebben en dit is het beste te ondervinden in een kennismakingsgesprek. Schroom dus niet en neem contact op.

TERUG NAAR OVERZICHT