Joke van Strijp

06-26588258

info@douladenbosch.nl

www.douladenbosch.nl

 

Even voorstellen: mijn naam is Joke van Strijp (geboren 1982). Ik ben de doula van Doula Den Bosch. Ook ben ik de gecertificeerde cursusleidster van HypnoBirthing Den Bosch / Zwangerschapscursus Brabant. Graag bereid ik zwangere vrouwen en hun (geboorte)partner voor op een ontspannen, natuurlijke, mooie geboorte en kraamtijd. Dit doe ik door het aanbieden van doula diensten, groepscursussen, privé-cursussen en workshops.

Gelukkig kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het zeker mogelijk is om de zwangerschap en geboorte als een natuurlijke en mooie ervaring te zien en te beleven. En om een enorme inspanning te kunnen leveren, terwijl je ontspannen blijft. Soms loopt het echter anders, gepland of ongepland. En ook dan kan de geboorte van jouw kindje een prachtige ervaring zijn en een dag waar je later nog vaak positief op terug zal kijken. Als doula begeleid ik jou/jullie hierbij met toewijding, kennis en liefde. Ik ben zelf moeder van drie kinderen, geboren in 2013, 2016 en 2018. Deze geboortes en kraamtijden leverden drie hele verschillende ervaringen op, met iedere keer weer nieuwe kennis en inzichten. Dit neem ik mee in mijn begeleiding als doula, maar uiteraard staat de nieuwe ervaring van de aanstaande moeder/ouders centraal.

Ik draag als geboortedoula graag bij aan jullie eigen unieke ervaring door jou/jullie te begeleiden in de voorbereiding en natuurlijk op de dag dat jullie de baby gaan ontmoeten! Als postnatale/postpartum doula ondersteun ik de nieuwe ouders in hun eigen thuisomgeving, vanuit een natuurlijke visie, op de eerste periode na de geboorte van de baby. Een periode van maar liefst 40 dagen mag uitgetrokken worden voor de moeder om te rusten, herstellen en te wennen aan haar kindje en nieuwe rol. Kijk eens op mijn website voor meer informatie over mijn diensten wat ik in deze periode voor jou/jullie kan betekenen.

 

TERUG NAAR OVERZICHT