Linda Schra

06-45594304

info@doula-lin.nl

www.doula-lin.nl

 

Wat heb jij nodig tijdens je bevalling? Wat zou jij het allerliefste willen en met welk gevoel wil jij terugkijken op de geboorte van je baby?
Ik wil jullie graag ondersteunen, informeren en mogelijkheden aandragen om bewust tot keuzes te komen die bij jullie passen.
In onze voorbereidende gesprekken luister ik naar wie jij bent en wat jij graag wil en nodig hebt. Want jij weet dat zelf het allerbeste. Ik vul aan door je te vertellen welke mogelijkheden er zijn en denk met je mee.

Ook leg ik je uit hoe het (natuurlijke) geboorteproces werkt, zodat je weet wat er gebeurt in je lichaam en hoe je met haar kunt gaan samenwerken. Dit alles zorgt ervoor dat jullie met een gevoel van ontspanning en vertrouwen de bevalling in kunnen gaan. Dit draagt bij aan een fijne, rustige start voor jullie en de baby.

Als doula ben ik een onderdeel van jouw geboorteteam en zal ik met mijn kennis, ervaring en intuïtie jou bijstaan. Want jij kunt dit! En ik wil dat gevoel bij je naar boven brengen. Of dat nu thuis of in het ziekenhuis is.
Het belangrijkste is dat jij je veilig voelt. Dat zorgt er namelijk voor dat jij ontspannen kunt bevallen.
Ik sta je met alle aandacht, zorg en liefde bij zodat jij je eigen power kunt voelen, bij jezelf kunt blijven, naar je lichaam en intuïtie kunt luisteren, je eigen keuzes kan maken en positief terug kunt kijken op je bevalling. Ook als deze anders loopt dan je had gewild.

Als partner komt er tijdens een bevalling veel op je af wat overweldigend kan zijn. Daarom is het fijn om samen te werken als een team op een manier waarbij jullie je prettig voelen. Zo hoeft je partner het niet alleen te doen en kunnen wij jou zo goed mogelijk ondersteunen. Dit draagt eraan bij dat jullie als ouders terug kunnen kijken op een mooie en bijzondere ervaring die jullie samen hebben beleefd. Dat werkt enorm verbindend.

Naast doula ondersteuning bied ik ook de cursus ‘Relaxed Bevallen’ aan en is het mogelijk om een beval bad te huren.

Ben je benieuwd wat ik kan betekenen of heb je andere vragen? Let ’s chat!
We kunnen ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Lijkt me hartstikke leuk!

 

TERUG NAAR OVERZICHT