Maaike Rijnsburger

06-13390048

info@maaikerijnsburger.nl

www.maaikerijnsburger.nl/doula

 

Ik ben Maaike Rijnsburger, geboren in 1972, getrouwd en moeder van twee puberzonen. Vanuit mijn beroep als muziekdocente groeide de interesse om kinderen en collega’s te coachen. Jammer vond ik het wanneer ik een mentorklas kreeg zonder de benoem waardige problemen waar ik zo graag bovenop duik…

Tijdens de geboorte van mijn eerste zoon ontdekte ik dat ik veel meer aankon dan ik wist en dat ik ondanks de heftige bevalling toch positief, vol vertrouwen en in mijn kracht bleef. Na een heerlijk makkelijke geboorte van mijn tweede zoon groeide de wens om mijn goede ervaringen met anderen te delen en ze te helpen hetzelfde te bereiken.

Zo kwam ik bij de opleiding tot doula terecht en ben mijn eigen praktijk gestart. Nu combineer ik daarin mijn werk als doula en muziekdocent: Zwangeren komen bij mij op Zwangles, begeleid ik als doula en zie ik daarna weer terug met hun baby bij Rock ‘n Romper. Het is een mooi afwisselend geheel waar ik iedere dag van geniet en bergen met energie uit haal.

Tijdens mijn begeleiding help ik jou en je partner vertrouwen te houden en in je kracht te staan. Ik help je bij je wensen uit je geboorteplan te blijven. Ik zorg dat je regelmatig van houding wisselt en op het moment dat jij het even niet meer weet, heb ik altijd een volgende stap in mijn hoofd. Met warmte en humor hoop ik een setting te creëren waar je achteraf, ook als het anders liep dan verwacht, met een goed gevoel op terug kan kijken.

Opleiding: Doulaopleiding Utrecht 2012

Is eigenaar van:

TERUG NAAR OVERZICHT