Nadia-Scherpenhuijzen

06-15524545

nadia@birthdoula.nl

www.birthdoula.nl

Mijn naam is Nadia (1987) en ik ben doula in Amsterdam en omgeving. Tijdens mijn zwangerschap viel ineens alles op zijn plek. Alles waarvan ik hou (yoga, ayurveda, holistische geneeskunde, voeding, moederschap en met mensen werken) komt samen in dit mooie vak.

De geboorte van je kindje is een fysieke, emotionele en spirituele belevenis die een diepe indruk achterlaat. Deze herinnering dragen jullie de rest van je leven met je mee. En support voor de moeder en partner zijn in mijn ogen essentieel voor een bijzondere ervaring. Tijdens je bevalling zal ik met mijn handen daar ondersteunen waar jij me nodig hebt. En in die magische uren van je bevalling wijk ik niet van je zijde, of je nu thuis wilt bevallen, in een geboortecentrum of in het ziekenhuis. Ongeacht de lengte van je bevalling, ik blijf bij je tot een paar uur na de geboorte van jullie kind.

Ik ben pas net als doula begonnen en wil graag zoveel mogelijk ervaring opdoen. Daarom bied ik mijn diensten tot mei 2018 aan op donatiebasis. Dit aanbod geldt voor doula begeleiding, maar ook ondersteuning met het fysiek voorbereiden op de bevalling of een lekkere zwangerschapsmassage.

Ben of ken je iemand die van mijn aanbod gebruik wil maken? Het lijkt me heel erg leuk om kennis te maken! www.birthdoula.nl

TERUG NAAR OVERZICHT