Vivienne Schenk

06-21391085

info@dedoulas.nl

www.dedoulas.nl

 

Vivienne Schenk is werkzaam als professioneel Doula in de regio Gelderland en omstreken. Daarnaast is ze beheerder en eigenaresse van de website Doula.nl. Onlangs is Vivienne de nieuwe doula-duo praktijk ‘de Doula’s’ gestart met collega Mandy Brummel, voor meer info zie dedoulas.nl.

Wil jij steun tijdens jouw zwangerschap ervaren, op een positieve manier, en met vol vertrouwen samen met je partner de bevalling in? Persoonlijke en mindful begeleiding, toegespitst op jullie situatie is wat zij biedt.  Lees meer over doulabegeleiding op dedoula’s.nl

Voor informatie over overig geboortewerk als zwangerschapsconsulten, traumaverwerking, geboorteplanconsulten etc. kun je terecht via haar eigen praktijk Mamaharten.nl. Verder combineert ze haar doulabegeleidingen graag met Hypnobirthing, als gecertificeerd Hypnobirthing docente.

Vivienne is betoverd door de magie van geboorte en de kracht van mama’s en jonge gezinnen. Mama’s zijn superhelden, in de ogen van Vivienne. Het toevoegen van een beetje extra geluk en bewustzijn rondom zwangerschap en de bevalling, is haar missie. Het ondersteunen van iedere geboortereis doet ze vanuit haar hart. Mindful mama zijn ook, van 3 kindjes.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Contact: 06-21391085 – info@dedoulas.nl of contact@mamaharten.nl

 

TERUG NAAR OVERZICHT