Willeke Klerks

023 5317768

doula@willekeklerks.nl

www.geboortecoaching.nl

Zwangerschap en bevallen zijn unieke gebeurtenissen in een mensenleven. Je krijgt maar één kans om je kindje de beste start te geven in het leven en om de geboorte tot een gebeurtenis te maken waar je met een goed gevoel op terug kijkt.
Als jij in je kracht staat en er goed naar jou geluisterd wordt, zal de bevalling voorspoediger verlopen en een liefdevolle ervaring voor jullie én de baby zijn.
Ik ben ruim 10 jaar doula en met al mijn ervaring, kennis en praktische ondersteuning help ik je daar graag bij. Het is mijn doel om iedereen de voorbereiding en begeleiding te geven die het beste past. Niets is ‘standaard’ bij mij. Ik stem me af op wat jij wilt en waar jouw behoefte ligt. Dat doe ik met warm enthousiasme en grote persoonlijke betrokkenheid. Eigenschappen die ertoe leiden dat mijn zorg altijd ‘op maat’ is en jij zo mooi en voorspoedig mogelijk bevalt.
Naast doula ben ik ook zwangerschapsdocente Samen Bevallen.
Op mijn website vind je uitgebreide informatie over Doula begeleiding, eventueel in combinatie met de zwangerschapscursus Samen Bevallen. Mocht je nog vragen hebben of eens kennis willen maken, neem dan contact met me op.

Drie reacties van ouders uit de meer dan 100 bevallingen die ik heb begeleid:
Kim, moeder van Mia:
Het is mij zo ontzettend meegevallen, Willeke. Ik keek natuurlijk best wel tegen de bevalling op, het onbekende, de pijn etc. Maar ik heb het allemaal als heel positief beleefd en kijk er goed op terug. Ik vond het zo ontzettend fijn dat jij erbij was. Mede daardoor is het volgens mij allemaal zo goed en vlot verlopen. Ik wil je echt ontzettend bedanken voor de super fijne begeleiding vooraf en steun tijdens en na de bevalling! Al met al was het een zeer positieve ervaring voor mij en zeker ook voor Paul. Kom maar snel kleine Mia weer bewonderen!
Katherine, moeder van Euan:
Lieve Willeke, dank je wel voor al je hulp tijdens de geboorte van Euan.
Ik dacht dat een prachtige thuisbevalling niet voor mij was weggelegd, maar jij hebt dit toch mogelijk gemaakt! Ik ga dit nooit vergeten!
Robert Jan, papa van Imme:
Ik heb jouw persoonlijke begeleiding als heel speciaal ervaren. Je combinatie van vakkennis, inlevingsvermogen, acupressuur en heel veel persoonlijke aandacht heeft ons een prachtige badbevalling opgeleverd. Hiervoor zijn we je zeer dankbaar. We hopen dat je in de toekomst nog veel meer aankomende ouders zo blij kunt maken en wie weet tot een volgende bevalling 🙂

TERUG NAAR OVERZICHT