Yvonne van Hengel

06-30731776

info@movonne.nl

www.movonne.nl

 

Dag lieve mama en papa to be!

Gefeliciteerd met de zwangerschap! Mijn naam is Yvonne en ik ben doula in opleiding. Op dit moment  volg ik  de opleiding tot doula bij doula opleiding in Bloei in Rotterdam.
Ik werk en jaren als bekkentherapeut, geef bevalcursussen, baby massage en zwangerschapsmassage. In februari 2019 ben ik zelf mama geworden van mijn zoontje Samba.
Het was de mooiste en meest intense beleving van mijn leven. Het was mijn droombevalling. Thuis, in bad, zoals ik het graag wilde. Met een lotusgeboorte om Samba zo zacht mogelijk op de wereld te zetten.
Ik gun iedere dame haar droombevalling! Daarom ben ik mijzelf na de geboorte van mijn zoontje verder gaan scholen als Doula.

Mijn doel als doula is om jouw geboortereis zo fijn mogelijk te laten verlopen. Mijn rol als doula is vooral om je te ondersteunen en informatie te verstrekken, om ervoor te zorgen dat je je veilig, zelfverzekerd en ontspannen voelt tijdens zwangerschap en bevalling. Ik zie de Doula als de serveerster tijdens de zwangerschap en bevalling. Kijkend naar wat de vrouw, de partner en het kindje nodig hebben. Bijdragen aan een fijne zwangerschap, de bevalling en een zachte landing voor het kindje. Alles wat nodig is zodat de ouders met een goed gevoel terug kunnen kijken op de bevalling en een mooie start hebben van jullie gezinnetje!

Tijdens de bevalling sta ik volledig klaar om jou en je partner te ondersteunen waar nodig, fysiek en mentaal, zodat jullie met een fijn en veilig gevoel de geboorte van jullie nieuwe gezin kunnen ervaren en beleven.

Lijkt het jou fijn om door mij ondersteund te worden voor, tijdens en na je bevalling? Met veel liefde en passie wordt ik jullie geboorte coach.

Neem contact met me op zodat we een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen plannen. Dan kunnen we ontdekken of er een ‘klik’ is.

Liefs Yvonne

 

TERUG NAAR OVERZICHT