Ellen Bosse

06-34234751

ellen@birth-illuminated.nl

www.birthilluminated.nl

Ik ben Ellen, 43 jaar, getrouwd en moeder van twee pubers van 15 en 13 jaar. Ik woon in Eindhoven en mijn werkgebied reikt ongeveer tot 30 kilometer rondom de lichtstad.

Mijn passie voor zwangerschap en geboorte is altijd groot geweest. In 2019 heb ik de opleiding tot doula in Utrecht afgerond. Intussen heb ik al veel prachtige bevallingen mogen begeleiden! Om als doula net even die extra aandacht te kunnen geven aan een zwangere (en partner), geeft zoveel voldoening en energie! Mijn kracht ligt in het op een gedegen manier informatie geven, zodat ouders op basis daarvan de voor hen juiste keuzes kunnen maken. Ik vind het belangrijk dat je als zwangere weet welke opties je hebt en hoe je bewust kunt toewerken naar een mooie bevalling. Thuis of in het ziekenhuis.

Naast doula-begeleiding kun je bij mij ook terecht voor de hypnobirthing cursus “Relaxed Bevallen”. Eind november heb ik de training voor post-partum doula afgerond via het Postnatal Support Network. Met deze kennis hoop ik nog meer hulp te kunnen bieden aan de pas bevallen vrouw, waar ook zeker nog veel te behalen valt! Wil je meer weten, neem een kijkje op mijn website en bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liefs Ellen

TERUG NAAR OVERZICHT