Deelnet

Beste doula, welkom op dit stukje deelnet,

Hieronder delen we belangrijke documenten voor onze vereniging en jouw persoonlijk functioneren als lid en doula. Vanaf de ALV van 2024 zal dit de plek zijn waar we documenten plaatsen die wij met jullie als bestuur willen delen. Uiteraard geven wij ook in mailingen aan als hier meer documenten bij worden geplaatst! Voor nu zijn dit de documenten die ook als naslagwerk dienen voor dat wat besproken wordt op de ALV.

Beroepscompetentieprofiel:

20240309 Beroepscompetentieprofiel

 

Naar aanleiding van de besproken punten op de ALV van 2023 is onderstaand accreditatie beleid tot stand gekomen. Deze dient gelezen te worden in combinatie met het excel bestand waar bij en nascholingen in bij gehouden kunnen worden.

Accreditatiebeleid NBvD herziende versie 2024 (2)

 

Exel bestand om jouw bij en nascholing in bij te houden t/m 2025. Hierin kun jij ook jouw momenten van intervisie en intercollegiaal overleg in noteren.

NBvD overzicht bijscholing & baringen 2023-2025

 

Geaccrediteerde scholingen van 2023

overzicht accreditatie 2023

 

………….Einde …………

 

 

……….Start archief……

hieronder kun je informatie vinden die je verder kan helpen in het professionaliseren.

Bij deskundigheidsbevordering kun je (binnenkort) een lijst vinden met alle bijscholingen die door de NBvD erkent worden.

Het communicatieplan van de beroepsvereniging zijn tevens terug te vinden evenals de agenda, notulen en jaarverslagen. De verantwoording van de financiële gegevens vind je daar ook.

Er zijn downloads beschikbaar, zoals een powerpoint presentatie over de doula (controleer wel van te voren of deze op jouw computer ook naar behoren werkt, door verschillende besturingssystemen kunnen de slides verspringen of de lettertypes gewijzigd worden waardoor deze toch nog bewerkt moet worden voor gebruik), het logo van de NBvD en we werken nog aan ‘algemene voorwaarden’.