Farola Dumont

06-14197620

doulafarola@gmail.com

www.doulafarola.nl

Hallo, ik ben Farola. In mijn begeleiding staan jouw wensen centraal en biedt ik waardevolle aanvulling op de medische ondersteuning. Ik zorg ervoor dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om jouw eigen keuzes te maken over je geboorteproces. Daarnaast biedt ik jou en je partner handvatten om zo goed mogelijk om te gaan met alles wat op je pad komt tijdens deze bijzondere levensgebeurtenis. Van massage- en ontspanningstechnieken vooraf en tijdens de bevalling tot samen terugkijken op hoe alles verlopen is, ben ik er om jullie te ondersteunen. Thuis, in het geboortecentrum, in het ziekenhuis of tijdens het proces rondom een keizersnede, kun je altijd terugvallen op mijn kennis en ervaring in het bieden van emotionele en praktische ondersteuning.

Ik spreek vloeiend Engels, ben tevens te boeken voor Lomi Lomi zwangerschapsmassages, privĂ© zwangerschapsyogalessen en geboortecursussen, ook kan ik geboortefoto’s voor jullie maken. Het zorgen voor een fijne sfeer in de geboortekamer waar we fijn met elkaar samenwerken om jullie te helpen terug te kijken op een fijne geboorte is een groot speerpunt in mijn begeleiding. Ik ben zelf moeder van drie kinderen en gepassioneerd ondernemer. Het up to date houden van mijn kennis is voor mij een vanzelfsprekendheid, net als het volgen van de nieuwe ontwikkelingen in het werkveld. Ik ben dan ook medeoprichter van onze Doulaopleiding In Bloei, waar ik met mijn collega’s aanstaande doula’s opleidt.

Mijn werkgebied loopt van Leiden, Delft, Den Haag en Rotterdam tot Cappelle aan den Ijssel, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Bleiswijk, Gouda, etc. Feitelijk alles wat voor mij vanaf Rotterdam Noord in een half uur aan te rijden is. Mag ik jullie komen ondersteunen?

TERUG NAAR OVERZICHT