Iris Mulder

06-50644526

iris@lunalife.nl

www.lunalife.nl

 

Wat heb jij nodig om vol vertrouwen je zwangerschap en bevalling door te gaan?

Als jouw doula bied ik je graag deze steun. Warmte, liefdevolle aandacht en een luisterend oor. Ik sta je met raad en daad bij. Je mag met mij sparren. Je mag met mij delen. Mijn doel is dat jij beslissingen bewust en goed geïnformeerd kunt nemen. Beslissingen waar je met hoofd en hart achter kunt staan en die aansluiten op waar jij behoefte aan hebt.

Mijn taak is ervoor te zorgen dat jij de ruimte krijgt om deze keuzes te maken. Ik probeer bruggen te slaan, waar gaten in de zorg vallen. Mocht je met meerdere zorgverleners in aanraking komen of worden overgedragen, blijf ik bij je als rustpunt. Een veilige haven, zodat jij kunt focussen op jezelf, jouw proces en je kindje. Zodat je in je eigen kracht kunt zijn.

Naast doula ben ik zwangerschapsdocent, begeleider borstvoeding, docent babymassage en vruchtbaarheidsconsulent. Ik ben er voor jou! Mijn streven is dat jij met vertrouwen in jezelf en in contact met je eigen lijf al je wensen in vervulling mag laten gaan. Voor meer informatie: www.lunalife.nl

Voel je welkom <3

 

TERUG NAAR OVERZICHT