www.praktijkwonderlijk.nl

 info@praktijkwonderlijk.nl

T: 0641722642

 

‘Ik dank U, dat ik ontzagwekkend wonderbaarlijk ben geschapen’ (Psalm 139:14) 

Wonderbaarlijk, dat is het! Bijna niet te geloven hoe je kindje ontstaat, groeit en geboren wordt! In dit bijzondere proces wil ik jou (en je partner) graag ondersteunen.

Ik ben Janna de With, oudste dochter in ons gezin en woonachtig in Hagestein, in de buurt van Utrecht. Ik heb altijd al een bijzondere interesse in vroedkunde gehad en ben nu zover gekomen dat ik het in praktijk ga brengen als doula. Ik leef vanuit het geloof in God, de Schepper van hemel en aarde en verwacht Zijn kracht om mijn werk op de juiste manier te mogen doen!

Ik ben bezig met de doula-opleiding bij In Bloei en mag bevallingen gaan begeleiden. Dit houdt in dat ik je tijdens de zwangerschap ondersteun door middel van gesprekken, waarin we elkaar steeds beter leren kennen, zodat ik je optimaal kan begeleiden tijdens de bevalling. We kijken naar wat je nodig hebt en verwacht en hoe ik daarin een rol kan spelen. Tijdens de bevalling ben ik bij je! Ik ondersteun je waar nodig. We ronden het proces samen op een mooie manier af, zodat jij positief terug kunt kijken op deze bijzondere periode!

Ik heb geen moeite met lange afstanden. Woon je wat verder weg? Geen probleem, ik kom naar je toe!

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op, ik zie ernaar uit!

Lieve groet,
Janna