Linda Tolk

06-15084010

hallo@lindatolk.nl

www.lindatolk.nl

“Birth is a key life experience, which a woman will remember for her whole life” Penny Simkin

Mijn naam is Linda en bovenstaande quote vat voor mij samen waarom ik doula ben. Zwanger zijn en geboorte is een bijzondere en life-changing ervaring die je voor altijd bij zal blijven en waar ik mij als doula voor inzet.

Ik wil jou als zwangere vrouw laten ervaren hoe krachtig je bent. Dat je vertrouwen hebt in je eigen kunnen, je intuïtie volgt en luistert naar je lichaam. Ik ondersteun je daarbij op emotioneel, fysiek en mentaal vlak. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om vanuit regie en met vertrouwen de geboorte van jullie kindje tegemoet te gaan. Zodat jij je gezien, gehoord en gesteund voelt en dat jij weet: ik kan dit!

Wat ik dan als doula doe?

In het Engels heet dit zo mooi “holding space”. Ik bied onvoorwaardelijke steun tijdens je zwangerschap en bevalling en ben er ten volle voor jou en je partner. Zonder verwachtingen, zonder oordeel. Als doula pas ik mijn support aan op wat jullie willen en nodig hebben. Ik ben het vertrouwde gezicht die aan jouw zijde staat. Alles draait om jou, je partner en de baby. Jullie hebben de hoofdrol en aan mij is het de eer om getuige te mogen zijn van de geboorte van jullie kind.

Over mij

Ik woon in Alkmaar met mijn man Pim, onze jongens Thijs (2018) en Bram (2020) en kat Toon. Voorheen werkte ik als project- en productiemedewerker in het dansveld en als pilates docent. Door mijn eigen dansachtergrond heeft mijn interesse altijd al gelegen bij beweging en het menselijk lijf. Mijn zwangerschap van Thijs was het startschot voor mijn fascinatie rond geboorte. Ik dook vol in mijn zwangerschap en het idee om hier meer mee te gaan doen borrelde op.

Inmiddels ben ik in opleiding bij BiA Doula Training en heb ik bijscholingen gevolgd in zwangerschaps- en kraambedmassage bij Embracing Birth. Ook ben ik bekend met Spinning Babies en Rebozo technieken. En heb ik in mijn eigen zwangerschappen ervaring opgedaan met yoga, ayurveda en hypnobirthing.

Wil je kennismaken met mij? Dat kan! Neem contact met me op en ik kom graag bij je langs.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs, Linda

 

TERUG NAAR OVERZICHT