Linda Tolk

hallo@lindatolk.nl

www.lindatolk.nl

06-15084010

 

“Birth is a key life experience, which a woman will remember for her whole life.” – Penny Simkin

We doen er als samenleving heel normaal over, maar eigenlijk is het krijgen van een kind zó bijzonder en magisch. Het is een levensveranderende gebeurtenis die je voor altijd bij zal blijven. En daar ondersteun ik jou (én je partner) met alle liefde bij.

Als doula help ik je voorbereiden op geboorte geven en daarin jouw eigen wijsheid te volgen. Ben ik het vaste, vertrouwde gezicht tijdens de bevalling. En leg ik je in de kraamtijd in de watten met welverdiende ontspanning.

De komst van jullie kindje is een uniek moment waar je met liefdevolle aandacht bij stil mag staan. Ik ben er graag voor jullie om met vertrouwen deze nieuwe fase tegemoet te gaan.

Wie ben ik?
Ik ben Linda en samen met mijn man Pim en kinderen Thijs & Bram woon ik midden in het groen in Stompetoren.

Met een achtergrond in dans en als anatomie-nerd, heb ik altijd al een interesse gehad in het menselijk lichaam. Maar bevallen… dat was voordat ik zelf kinderen kreeg nou niet iets waar ik naar uitkeek. Totdat ik eenmaal zelf in verwachting was van mijn oudste zoon. Toen vielen alle puzzelstukjes juist op z’n plek en ontstond er een fascinatie voor zwangerschap. Ik werd niet alleen moeder, maar ook de doula in mij werd geboren.

Inmiddels ben ik met veel passie doula, Spinning Babies® Certified Parent Educator en postpartum behandelaar.

Ik zou mezelf omschrijven als een rustige, zorgzame vrouw met wie je alles kunt bespreken. Van de mensen met wie ik werk krijg ik vaak te horen dat ze mijn liefdevolle, empathische benadering en luisterend oor waarderen en dat ik situaties precies weet aan te voelen. Ik heb een zachte uitstraling, maar ben ook daadkrachtig en kan snel schakelen. En ik kan compleet in een deuk liggen om een goeie woordgrap, die ik dan vaak zelf gemaakt heb.

Mijn visie
Wat er voor mij echt toe doet is dat jij met vertrouwen in je lijf en je eigen kunnen uitkijkt naar de geboorte van jullie kindje. En dat deze reis een krachtig begin is van jouw moederschap. Als doula mag ik naast je lopen in de stappen die jij zet. Het enige wat ik doe, is er onvoorwaardelijk voor je zijn. Zodat jij je gesteund, gehoord en gedragen voelt.

In mijn ondersteuning is er zowel ruimte voor de praktische voorbereiding, als het meer emotionele en mentale aspect waarbij ik graag de verdieping met je opzoek. Want enerzijds is bevallen heel lijfelijk, aards en rauw. Tegelijkertijd is het ook iets wonderlijks, bovenaards en sensueel. Ik benader zwangerschap en geboorte dan ook met een holistische blik, waarbij ik met beide voeten op de grond open sta voor de magie van geboorte.

Meer weten over mij of wil je met me kennismaken? Neem vooral een kijkje op mijn website of neem contact met me op. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs, Linda