Lotte Maas
geboortecoachlotte@outlook.com
06 – 835 40 247
www.geboortecoachlotte.nl   

Bevallen kan mooi, inspirerend en wonderbaarlijk zijn – maar het kan ook pijnlijk, vermoeiend en beangstigend zijn als je je niet voorbereid voelt, niet gesteund wordt of niet weet wat je kunt verwachten. Veel zwangere mama’s zijn bang om een baby uit hun lichaam te persen, vooral als het hun eerste keer is, en dat is niet erg! Het is heel normaal om nerveus te zijn, maar bevallen hoeft niet iets angstigs te zijn.

Als geboortecoach geloof ik echt dat kennis macht is, en hoe meer kennis je hebt over het proces van de geboorte, hoe zekerder je je zult voelen als het tijd is om je baby ter wereld te brengen. Mijn rol is om je te voorzien van de informatie, middelen en ondersteuning om weloverwogen beslissingen te nemen over je bevalling, en je te helpen je zelfverzekerd en voorbereid te voelen om je baby in de wereld te verwelkomen.
Bevallen is hard werken, maar bevallen hoeft niet eng te zijn. Je hebt alle kracht die je nodig hebt al in je.

Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over hoe ik je kan helpen om je beste geboorte ervaring te hebben, stuur me dan een bericht voor een vrijblijvende kennismaking!

De geboorte van je kind(eren) blijft je je hele leven lang bij. Vraag maar eens naar de ervaring(en) van je eigen moeder of oma. Dus bereid je goed voor, doe kennis op, leer hoe jij je kan ontspannen en bespreek je wensen met je zorgverlener.
Alleen jij kan ervoor zorgen dat je de regie krijgt en behoudt.