Marije Dijkma

06-27547227

info@hetmoederinstinct.nl

www.doulamarije.nl

Hey, wat leuk dat je meer informatie over mij wilt! Ik ben een frisse, nuchtere, opgewekte doula met een enorme dosis positiviteit. Mijn werkgebied is Heerenveen en omgeving.

Wat ik iedere vrouw gun is een zwangerschap, een bevalling en kostbare eerste weken met je baby waar jij positief op terug kunt kijken. Mijn ondersteuning op emotionele, fysieke en informatieve wijze zullen daar een grote bijdrage aan leveren.
Wanneer je een partner hebt, ondersteun ik jullie om echt samen deze bijzondere periode aan te gaan en volop te beleven en van te genieten. Situaties omdenken, daar ligt mijn kracht. Ook humor hoort daar bij!

Jij mag als zwangere vrouw vertrouwen op jouw lichaam. Niet zweverig, maar gewoon zoals het is. Je lichaam is er voor gemaakt om een kindje te dragen en ook om er geboorte aan te geven. Blijf bij je natuur en houd zelf de regie. Ik ondersteun je daar graag bij.

Op Facebook ben ik erg actief en vind je meer informatie bij @doulamarije (je komt er vanzelf op als je mijn www volgt). Als je straks moeder bent kun je ook terecht bij mijn overkoepelende bedrijf ‘Het Moederinstinct’ www.hetmoederinstinct.nl Ik organiseer fijne workshops en bijeenkomsten.

TERUG NAAR OVERZICHT