Marjo Melis

06-18319242

marjo@moeder-tijd.nl

www.moeder-tijd.nl

De geboorte van je kindje is een prachtige, intense ervaring. Het is het meest intense wat er is. Het is een ervaring die je de rest van je leven bij zal blijven. Hoe fijn is het dan als je hier positief, krachtig en vol liefde op terug kan kijken?
De komst van een kindje is voor ouders vaak een van de meest bijzondere en intense gebeurtenissen in hun leven. Ik help je graag om positief en vol vertrouwen deze periode tegemoet te gaan. Ik ben er voor je in de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna.
In de periode richting de geboorte deel ik mijn kennis over het geboorteproces, en kijken we samen welke keuzes er zijn rondom zwangerschap en geboorte. We kijken naar wat past bij jou, en waar jij je goed bij voelt. Dit alles doen we samen in jouw tempo en in jouw vertrouwde omgeving, zodat je optimaal voorbereid en ontspannen de geboorte van je kindje tegemoet kan gaan.
Hoe en waar je bevalt, dat is niet het belangrijkste. Het gaat erom dat je bevalt op een manier die bij jou past. Dat jij je sterk en gesteund voelt, en in alle rust je kindje ter wereld kan brengen. Of dat nu thuis is of in het ziekenhuis, tijdens een badbevalling of een keizersnede. En ik ben er voor je.
Om helemaal vol vertrouwen en voorbereid te zijn op de komst van je kindje en de periode daarna, neem ik je ook graag mee in de periode van het “vierde trimester”. Hierin vertel ik je hoe jij kan wennen en voorbereiden op het ouderschap, en hoe je jezelf en je baby een fijne start kan geven.
Bij moedertijd krijg je de kans om het dagelijks leven even los te laten, en je volledig te focussen op je zwangerschap, je baby, je partner en je gezin. Tijd voor elkaar, tijd voor jou als moeder.
Mijn werkgebied is Breda en omgeving.

TERUG NAAR OVERZICHT