Marlies Phielix

06-43570505

info@doulamarlies.nl

www.doulamarlies.nl

 

Als doula ben ik er voor jou! Op betrokken, open en liefdevolle wijze ondersteun ik jullie bij de zwangerschap, de geboorte van jullie kindje en de periode daarna.

Rust, ontspanning, kracht, vertrouwen en voorbereiding zijn belangrijk in de zwangerschap en tijdens de geboorte. Ik luister naar je en jullie wensen staan centraal. Een veilige ruimte creƫren waarin je je eigen manier kan vinden om je kindje op een bewuste en zachte manier ter wereld te brengen is o.a. mijn doel. Een positieve geboorte herinnering is voor mij, als jullie doula, ook belangrijk. Een bekrachtigende ervaring maakt je een moeder die op zichzelf vertrouwt en geeft jullie een voorsprong als gezin. Ik ben een ervaren doula en heb ruime ervaring met thuisbevallingen, ziekenhuisbevallingen (ook op de OK), badbevallingen, alleenstaande vrouwen, tweelinggeboorte, vrouwen met psychische klachten of traumatische eerdere ervaringen.

Ik geef ook overtijd behandelingen, stuitliggingsconsulten (moxa, houdingsadviezen), full body zwangerschapsmassage, individuele zwangerschapscursus, rebozo massage, cupping, voet- en rugmassage en spinningbabies consulten. Ik ben bestuurslid van de NBvD en was docent bij de opleiding tot doula in Utrecht 2014/2015. Sinds 2016 leid ik doula’s op, samen met collega Farola Dumont bij onze eigen Doulaopleiding In Bloei.

TERUG NAAR OVERZICHT