Marloes Aarnink

06-12271272

info@doulapraktijkmarloes.com

www.doulapraktijkmarloes.com

 

Iedere zwangere vrouw verdient een doula. Als doula help ik je om zelf de regie te nemen over je zwangerschap en bevalling. Zodat jij met een buik vol vertrouwen voorbereid bent op je bevalling en kraamtijd.

Mijn naam is Marloes Aarnink, woonachtig in Leeuwarden en ben werkzaam als Doula in de noordelijke provincies. Betrokken, liefdevol maar ook nuchter en eerlijk zijn eigenschappen die ik toegeschreven krijg. Het is mijn missie om vrouwen na een gecompliceerde zwangerschap of bevalling toch zoveel mogelijk vanuit vertrouwen zwanger te kunnen laten zijn. Daarom heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van prematuriteit, dysmaturiteit en/of ziek geboren kindjes.

Naast doulabegeleiding bied ik ook verschillende online programma’s aan. Op mijn website staat alle informatie. Voel je vrij om contact op te nemen. Ook als het gaat om een kleine vraag ten aanzien van je zwangerschap of bevalling. En heb jij geen (traumatische) geboorte-ervaring, maar denk je dat ik wel iets voor je zou kunnen betekenen? Ook dan mag je gerust contact met me opnemen.

Ready when you are!

 

TERUG NAAR OVERZICHT