Miriam Wever-Vermeer

06-46129162

mwever@onsnet.nu

Mijn naam is Miriam en ik woon in Nuenen. Ik ben moeder van twee zonen. Naarmate de kinderen groter worden verschuift de balans van zorgen steeds meer naar begeleiden van hen op hun eigen pad. Je loopt steeds meer naast de kinderen in plaats van voor hen uit. Dat is wat ik zo boeiend vind aan het beroep doula. Ik begeleid de bevallende vrouw en haar eventuele partner voor en tijdens het geboorte proces. Omdat nooit duidelijk is hoe een geboorte zal verlopen ligt de focus op het proces. Hoe mooi is het als je terug kunt kijken op een bevalling waar de sfeer van rust en vertrouwen merkbaar is, waardoor de moeder in haar eigen kracht de juiste keuzes kan maken die bij haar proces passen. Dit kan zowel thuis als in een ziekenhuis plaatsvinden.

Als doula kan ik mee zoeken naar een (adem)ritme, masseren, houdingen aangeven, de partner ontlasten, foto’s maken, uitleg geven, maar vooral rust brengen en aanmoedigen.
In de voorgesprekken werken we eraan een vertrouwensband op te bouwen en te verkennen waar jullie reis begint ( is het jullie eerste of een volgend kindje). Daarbij zal ik ook informatie aanreiken over uiteenlopende onderwerpen.

Ik kijk ernaar uit om deze reis met jullie te gaan maken!

TERUG NAAR OVERZICHT