Sanne Ravensbergen

06-29012482

sanne@storiesofnewlife.nl

www.storiesofnewlife.nl

 

Hoi aanstaande moeder (en/of vader), wat goed dat je je op een doula oriënteert!

Een doula informeert, ondersteunt en begeleidt jou tijdens de zwangerschap en bij de hele bevalling. Natuurlijk is het cruciaal dat je hiervoor iemand vindt die bij je past en waarbij je je volledig op je gemak kan voelen. Daarom vertel ik graag wat meer over mezelf.

Ik ben Sanne (1982) en naast doula ben ik ook werkzaam als (zwangerschaps-, geboorte-, newborn- en gezins-) fotograaf. Anderen ervaren mij als iemand die rust, vertrouwen en positiviteit uitstraalt. In 2014 ben ik voor het eerst moeder geworden van een prachtige dochter en twee jaar later kwam daar een lief ventje bij. Ik zag van tevoren best op tegen de bevalling. Maar dankzij de voorbereiding en een ‘geboorteteam’ dat mij alle vertrouwen gaf, kijk ik ontzettend goed terug op deze ervaring. Zo’n goede start van het ouderschap gun ik iedereen! En dat is mijn drijfveer als doula.

Mijn aanpak is praktisch en respectvol. Mijn missie als doula is dat jij ontspannen en vol vertrouwen naar de bevalling uitkijkt en er na afloop met een positief gevoel aan terug kan denken, hoe het ook is gelopen. Een zo mooi mogelijke start van dit nieuwe hoofdstuk; zowel voor jou als voor je kindje! Als je meer wilt lezen over mij en mijn werkwijze, kijk dan eens op www.storiesofnewlife.nl.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek zou willen plannen. Ik ben bereikbaar via 06-29012482 of via sanne@storiesofnewlife.nl

Het lijkt me leuk om kennis te maken!

Liefs,

Sanne

Email: sanne@storiesofnewlife.nl

Website: www.storiesofnewlife.nl

Telefoon: 06-29012482

 

TERUG NAAR OVERZICHT