Selina Plaat

06-37010793

bewustmoederschap@gmail.com

www.doularotterdam.nl

My mission is to be a part of the process that makes a woman a mother. To be a part of every aspect of life, physical, emotional and spiritual. 

Lieve vrouw, ik ben er voor jou in het proces van jouw zwangerschap, bevalling en de periode erna. Met als doel een positieve ervaring over de zwangerschap en geboorte. Wist je dat vrouwen die een doula hadden gemiddeld positiever terugkijken op de bevalling? Hoe mooi zou het zijn als ook jij deze ervaring hebt?

Als Doula begeleid ik jou in elk aspect in het leven. Lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Met aandacht voor jou en jouw wensen. Ook bied ik extra behandelingen aan zoals acces bars en coach sessies, je kan je pakket samenstellen naar hoe jij het wil & ik ben er ook om meer te doen met jouw emoties als dat nodig is. Heb je bijvoorbeeld last van angst of negatieve gedachtes? Hier kunnen we aan werken door mijn ervaring als alternatief coach .We pakken de kern aan van deze angst/gedachtes, zodat jij je bevalling ontspannen tegemoet kan gaan. 

Ook na de bevalling ben ik er voor jou en je kindje/gezin als Post Partum Doula of gezinscoach.

 

 

TERUG NAAR OVERZICHT