06 24550901
info@bundeltjeliefde.nl
www.bundeltjeliefde.nl

 

Ben je op zoek naar ondersteuning in deze bijzondere periode van zwangerschap, geboorte en met een kleintje erbij? Woon je in omgeving Ede, laten we elkaar ontmoeten!

Ik ben Jannicke en ik ben een birth-nerd 🙂 Ik geloof dat de geboortedag van je kindje een dag mag zijn waar je vol vertrouwen en in je kracht bent. En dat je er met trots op terug mag kijken, hoe het ook gelopen is. Hoe dan?! Nou, door je erop voor te bereiden! Het is ongelooflijk mooi hoe het zwangere lichaam en het geboorteproces in elkaar zitten en hoe het functioneert. Als jij in die fysiologie wilt duiken en op zoek bent naar informatie en tools (geldt zeker ook voor partners!) om dat vertrouwen te vergroten en de zwangerschap én het geboorteproces te ondersteunen. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Voor iedere soort baring, voor alle wensen en keuzes. Wat heb jij nodig om in je kracht naar de baring toe te leven? Ik ben er graag voor je.

Naast doula en mama van 2, ben ik ook Childbirth Educator (geef de zwangerschapscursus EmBody Birth), geboortecoach, Body Ready Method® Active Pro en Spinning Babies® Certified Parent Educator. Ik ondersteun je graag tijdens de zwangerschap, in voorbereiding op de ontmoeting met je kindje. Op mijn website vind je informatie over alles wat ik doe en meer over mijn achtergrond en kijk op geboorte.

Wil je eens sparren of ik bij jouw wensen en beeld pas? Bel/mail gerust! Liefs, Jannicke