Ik ben Kirsten, moeder van 3 kinderen en sinds 2022 begeleid ik als Doula zwangere vrouwen in hun reis naar het moederschap. Van oorsprong kom ik uit de natuurgeneeskundige wereld en deze kennis neem ik graag mee in mijn begeleiding en postpartum behandelingen.
Tijdens jouw zwangerschap en bevalling ben ik je vaste gezicht en je vertrouwde aanspreekpunt. Ik bied handige partnertools waarbij jij en jouw partner tijdens de bevalling een team vormen. We gaan het tijdens de coachingsgesprekken hebben over de verschillende keuze mogelijkheden, jouw wensen en behoefte en we bereiden ons voor op ongeplande situaties. Of je nu thuis of in een ziekenhuis wilt bevallen met een fijn geboorteplan en een goede voorbereiding begin je vol vertrouwen aan je bevalling en laat je je niet meer leiden door je angsten.
Tijdens de bevalling ben ik er om je mentaal en fysiek te ondersteunen en zal mijn doula tas niet ontbreken. Daar waar het zorgpersoneel medische taken op zich neemt, wijs ik je op de verschillende keuze mogelijkheden. Vanuit mijn orthomoleculaire achtergrond zal ik ook verschillende kruiden en oliën inzetten om je lichaam voor te bereiden op het geboorteproces en de bevalling te voorspoedigen.
Klik op ‘website’ om te zien wat ik voor jou kan betekenen.