www.laviehypnobirthing.nl
info@laviehypnobirthing.nl
0682125209

 

Hoe fijn is het om je te omringen met de warmte van doula care?! Met elke prenatale afspraak kun je meer ontspannen in kennis, ervaring en vertrouwen. Door zachte aanwezigheid sta ik je bij op je reis van zwangerschap tot geboorte naar kraamtijd. Door je een bedding te geven om alles te ervaren wat je meemaakt. En met bewondering en het volste vertrouwen in wat jij en je partner samen kunnen.

Mijn naam is Linda Rennen en ik ben doula, docent HypnoBirthing en geef zwangerschapsmassages aan huis.

Geboorte geven kan een bevrijdende, bekrachtigende en verhelderende ervaring zijn. Ik zie vrouwen opstaan als een ander mens, vrouw en moeder. Ik zie vaders rijzen, groots en kwetsbaar. Alsof je ineens weet wie je bent en wat belangrijk is in het leven.

Tijdens de warme, zachte doula care gaan we zeker ook concreet aan de slag. Zo is er de intake waarin je me alles vertelt over wie je bent, de 1e prenatale afspraak waarbij ik je alles leer over geboorte geven en in de tweede afspraak bespreken we het geboorteplan. Vanaf week 37 ga ik voor je op wacht en ben continu bereikbaar. Tijdens de geboorte steun ik praktisch en emotioneel, zowel jou als je partner! Ik zoek de balans en doe ook een stapje terug als jullie er samen lekker in zitten. Want jullie gaan uiteindelijk samen verder door het leven. Die succeservaring geeft je samen een boost! Aanvullend kun je je laten verwennen met heerlijke zwangerschapsmassages aan huis.

Ook ben ik docent HypnoBirthing. Een methode om je voor te bereiden op de geboorte. Een die er in gelooft dat elke vrouw op een kalme, comfortabele en veilige manier geboorte kan geven. Die kunde krijg je mee tijdens mijn doula care. Mijn ervaring is dat hoe meer jij en je partner samen zijn voorbereid, hoe meer je kunt loslaten en overgeven aan het proces. Ik zie vreugde en plezier ontstaan. Enthousiast ongeduld in afwachting tot het zover is!

Ik ben er voor je. You got this!

Liefs,
Linda Rennen

LaVie HypnoBirthing
@laviehypnobirthing

 

Groepscursussen in Breda, Dordrecht, Bergen-op-Zoom
Privécursussen, Douladiensten en zwangerschapsmassage in Midden- & West-Brabant en delen van Zuid-Holland en Zeeland