www.metvertrouwenbevallen.nl

marleen@metvertrouwenbevallen.nl

0653635199

 

Mijn missie als geboortecoach (doula) is zwangere vrouwen voorbereiden op een prachtig avontuur, ondersteuning bieden tijdens de moeilijkste momenten tijdens de bevalling en ouders-to-be de kracht bieden om hier een positieve ervaring van te maken. Ik wil jou helpen om nog meer van dit avontuur te genieten! En ja, juist ook tijdens de bevalling (dat kan écht).

Vertrouwen is de basis voor een mooie geboorte. Dat is dan ook mijn focus als geboortecoach. Ik zorg ervoor dat je volledig vertrouwen krijgt in je lichaam tijdens de geboorte van jouw kindje. Want vertrouwen in jouw lichaam zorgt ervoor dat er geen ruimte is voor angst en maakt dat jij je lichaam vol vertrouwen haar gang kan laten gaan. Het doel is om jou zo krachtig en zelfverzekerd te krijgen, dat ik slechts op de achtergrond nodig ben. Geloof in jezelf is namelijk het allerbelangrijkst.

Ik pas de begeleiding volledig aan aan jouw wensen en behoeften. Geen begeleiding is hetzelfde. Omdat ik ook docent Relaxed Bevallen ben, kan ik de voorbereiding combineren met hypnobirthing en mindfulness technieken.

Ik help jou graag, op de manier die voor jou het beste past!

Liefs, Marleen